Εμφάνιση πρώην και καβγάς με τη νυν σχέση της

Είδα ότι ήμουν σε ένα γνωστό μαγαζί, σκουροχρωμοι οι τοίχοι γενικά τριγύρω. Εμφανίστηκε αυτή που εξαιτίας της χώρισα με τη σχέση μου. Καθώς έφευγα γυρισα πίσω και την έβρισα και αρχίσαμε να λογομαχουμε. Τη ρωτουσα γενικά αν ντρέπεται έστω λίγο για όσα έκανε και γελουσε αυτή και έλεγε ότι δεν έκανε τίποτα κακό. Μετά με θυμάμαι να είμαι στο σπίτι που έμενα με την πρώην μου και ότι πήγα να πλύνω πιάτα. Βγήκα εξω και είδα κάτω την πρώην μου να βάζει μια κόκκινη ζακέτα και μετά την άκουσα να μιλάει στη γιαγιά της η οποία κρυώνε και της έλεγε κρυώνεις γιαγιά μου και νομίζω ότι την είχε πάρει αγκαλιά. Μετά ξυπνησα.
Μελιτίνη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.