Η σχεση μου

Είδα το αγόρι μου στο όνειρο μου ότι μιλήσαμε τηλέφωνο και βιάζονταν να μου το κλείσει και άκουσα γυναικεία φωνή από μια φίλη του που δεν πολύ μιλάνε τώρα που εγώ αυτήν δεν την συμπαθώ και ήταν μαζί είδα
Σταυρούλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;