Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Μαγείρεμα - Μάγειρας

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Το μαγείρεμα είναι μια πανάρχαια διαδικασία που εφαρμόζει ο άνθρωπος για να ετοιμάσει το φαγητό του. Από μια άποψη, το μαγείρεμα του φαγητού και γενικότερα η μαγειρική είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τα άλλα ζώα. Στον ονειροκρίτη, τα όνειρα με μαγείρεμα και μαγειρική έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες, όπως συμβαίνει άλλωστε πολύ συχνά με τα όνειρά μας.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι εσύ είσαι μάγειρας ή μαγείρισσα, ίσως είναι σημάδι πως δε διάλεξες καλό τρόπο για να προκόψεις στη ζωή σου. Αν όμως δεις ότι οι συνταγές σου είναι καλές και το φαγητό βγαίνει καλό, είναι σημάδι ότι παρά τις δυσκολίες θα πετύχεις τους στόχους σου.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό ότι μαγειρεύεις στην κουζίνα μαζί με τον σύντροφό σου, θα έχεις χαρμόσυνα νέα. Για τις παντρεμένες γυναίκες αυτό το όνειρο μερικές φορές θεωρείται ότι είναι οιωνός για εγκυμοσύνη. Για τις ανύπαντρες, μπορεί να σημαίνει και πρόταση γάμου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κάποιον γνωστό σου να είναι μάγειρας ή να μαγειρεύει, αυτό σημαίνει είτε ότι κυκλοφορούν κουτσομπολιά για εσένα ή ότι κάποια ατιμία σου ετοιμάζουν.

Αν μια παντρεμένη γυναίκα δει στο όνειρό της ότι μαγειρεύει φαγητό και κουράζεται, σημαίνει ανασφάλεια για τη γνώμη των άλλων, ενώ για την ανύπαντρη σημαίνει ότι θα ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για τη σχέση της.

Αν ονειρευτείς ότι μαγειρεύεις, αλλά ξεχνάς το φαγητό στη φωτιά και σου καίγεται, αυτό ίσως είναι οιωνός για δυσάρεστα νέα σχετικά με κάποιον που αγαπάς ή ακόμα ότι θα έρθει αρρώστια και πιθανώς θάνατος για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που είναι άρρωστο.

Κατά μία άλλη εξήγηση, όμως, το άνοστο ή το καμένο φαγητό σημαίνει ότι θα αποτύχεις στα σχέδιά σου και θα βρεθείς σε αδιέξοδο.

Αν δεις ότι ψήνεις κρέατα, π.χ. την Τσικνοπέμπτη, αυτό συνήθως ερμηνεύεται πως θα κερδίσεις πολλά λεφτά. 

Αν ονειρευτείς ότι μαγειρεύεις άνοστο φαγητό, περίμενε καβγάδες στο σπίτι σου, που θα σε κάνουν να λυπηθείς πολύ.

Αν δεις να μαγειρεύεις χόρτα, θα έχεις στενοχώριες στην οικογένεια και οικονομικές δυσκολίες. Μπορεί να χάσεις λεφτά.

Αν ονειρευτείς ότι μαγειρεύεις κρέας και η συνταγή είναι πετυχημένη, είναι καλός οιωνός. Σημαίνει ότι θα έχεις ευτυχία και πλούτη.

Αν δεις ότι καθαρίζεις ψάρια για να τα κάνεις ψητά ή τηγανιτά αυτό σημαίνει πως σε περιμένει απογοήτευση από δουλειές. Αν δεις ότι τηγανίζεις ψάρια, είναι οιωνός για ευτυχία και πραγματοποίηση επιθυμιών.  Αν όμως δεις τα ψάρια να φεύγουν από το τηγάνι, σημαίνει πως θα λάβεις δυσάρεστες ειδήσεις.

Αν δεις ότι μαγειρεύεις χταπόδι, είναι κακός οιωνός για εσένα και την οικογένειά σου. Πολλές φορές σημαίνει ότι σε ταλανίζει ένα πρόβλημα ή ότι έχεις μπλέξει σε μια υπόθεση (οικονομική, ερωτική ή οικογενειακή) από την οποία δε βλέπεις εύκολη διέξοδο.

Σχόλια