Ψάρια και πρώην

Είδα στρωμένο τραπέζι με ψάρια τηγανισμένα...που έτρωγαν οι γονείς μου και ο πρώην άντρας μου... Τους πρόσφερα νερό να πιούν, αφού πρώτα ήπια απ' το ποτήρι του πρώην μου.... Είδα πως άνοιξα το ψυγείο...και έφαγα γλυκό... Γενικά υπήρχε ένα χαλαρό κλίμα... αλλά χωρίς γέλια...
Σταυρούλα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Πρόσεξε αν δεις μια άδεια σούβλα, γιατί κάποιοι σε κατηγορούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν δεις σούβλα το Πάσχα με αρνί να ψήνεται καλά σημαίνει ότι θα έχεις καλή ζωή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν δεις το αρνί με αίμα πάνω, δηλαδή άψητο, σημαίνει ότι κάποιοι σε επιβουλεύονται και λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου.

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.