ΛΕΙΤΑΝΕΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΕΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΟΣΜΟΥ ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΟΛΥΣ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΟΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΚΡΗΞΗ,ΧΩΜΑΤΑ ,ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ...
ΕΥΤΥΧΙΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.