Πολύτιμους λίθους και διαμάντια

Είδα ότι πήγα σε μαγαζί να πάρω φαγητό και έφυγα για την δουλειά μου.το φαγητό μου το πήρε ένας συνάδελφος και μαλωσαμε γι'αυτό το λόγο,,,θυμωμένη έφυγα και μη ξεξοντας που να πάω βρέθηκα κρεμασμενη στον αέρα από μια παλιά κομμένη σκάλα. Και ήρθαν να με σώσουν δύο πυροσβέστες. Έφυγα και πήγα σε ένα σπίτι που ήταν γεμάτο με συναδέλφους μου,,εκεί όταν έκανα κλήση στον σύντροφο μου...αυτός μου απάντησε από τηλεόραση κρατώντας στα χέρια πολύτιμους λίθους και διαμάντια
Ζωή

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.