ΟΝΕΙΡΟ ΝΥΦΗ

Είμαι παντρεμένη πρόσφατα, είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν νύφη με άλλο νυφικό και παπούτσια που δεν τα ήθελα και το πρόσωπο μου ήταν γεμάτο πληγές και πρησμένο σχεδόν παραμορφωμένο. ο κουμπάρος μου έβαλε τη βέρα στο σπίτι μου απ' έξω η οποία ήταν μπλε.
ΒΑΣΙΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.