Τσουνάμι

τι σημαινει αν δω στο ονειρο μου οτι στην χωρα που βρίσκομαι ενημερώσουν τον κόσμο ότι έχουν ειδοποίηση οτι θα ξεκινήσουν να τρεμουν τα σπιτια και θα γκρεμιστουν ολα και περιμενεις ολη μερα και αποχαιρετας την οικογενεια σου γιατι ολοι ήταν σίγουροι ότι θα πεθανουν και περιμενεις ολη μερα ποτε θα γινει και αντι αυτου ερχεται τελικα τσουναμι στο οποιο περνουσε απο τα κτιρια και τα γκρεμουσε εμείς ειμασταν στον δρόμο και κάτω από σκέπαστρα και περνούσαν αρκετά μεγάλα κύματα και δεν παθαμε τιποτα και μια κοπελα που ειναι σαν αδερφη μου και εγω θελαμε να αναψουμε ενα κερι να προσευχηθουμε και αντι για δυο κερια υπηρχαν 2 αμυγδαλα που άναψαν. Επίσης εγώ είδα το σπίτι μου την οικογένεια μου το ζήσαμε όλοι μαζί αυτό κλαίγαμε αλλά γνωρίζαμε αλλά ενώ έβλεπα το πατρικό μου είμασταν παράλληλα σε άλλη χώρα σε ψηλότερο κτίριο. Επιπρόσθετα ήθελα να σας πω ότι πριν το τσουνάμι τα κύματα εμείς η οικογένεια είμασταν σε ένα σκέπαστρο και ήθελα να κάνω την ανάγκη μου πήγα γρήγορα και όταν έκανα την ανάγκη μου πέρασε το κύμα πάνω από το σκέπαστρο και δεν έγινε τίποτα εμείς δεν βραχήκαμε εκεί που είμασταν και γενικά όσα κύματα πέρασαν είμασταν σε ένα τεράστιο σκέπαστρο το νερό ήταν σαν να πέρασε από πάνω μας χωρίς να βραχούμε εμείς.
Αναστασία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!