Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Δάχτυλο

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Αν βλέπεις στο όνειρό σου τα δάχτυλα σου να είναι περιποιημένα, όλα θα σου έρθουν βολικά. Για τις γυναίκες, τα περιποιημένα δάχτυλα, π.χ. με βαμμένα νύχια, μπορεί να σημαίνουν ερωτική διάθεση ή και νέες γνωριμίες.

Αν όμως ονειρευτείς τα δάχτυλά σου να είναι πρησμένα, βρώμικα και κουρασμένα, αυτό ερμηνεύεται πως θα αντιμετωπίσεις βάσανα και κακουχίες.

Αν δεις ένα δάχτυλο αλλά δεν είναι δικό σου, σημαίνει ότι αυτό έχει λάβει κάποιες αποφάσεις αλλά ντρέπεται να τις πει. Αν δεις το δάχτυλο του αγαπημένου σου, το ίδιο όνειρο ίσως σημαίνει απιστία την οποία έχεις ήδη αντιληφθεί.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι καις τα δάχτυλα σου, σημαίνει ότι έχεις γίνει βάρος σε κάποιους και πρέπει να σταματήσεις να τους ενοχλείς.

Αν δεις ότι σε δείχνουν κοροϊδευτικά με το δάχτυλο ή αν εσύ δείχνεις τους άλλους, είναι οιωνός ότι θα σε παραμελήσουν φίλοι ή συγγενείς σου.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι έκοψες το δάχτυλο σου, η επικρατέστερη ερμηνεία είναι ότι έρχεται μια περίοδος αναποδιάς.

Αν ονειρευτείς ότι βουτάς τα δάχτυλα σου στο φαγητό και μετά, τα γλείφεις, σημαίνει ότι έχεις συγγενείς που σε ζηλεύουν και σε κουτσομπολεύουν.

Φιλιά με τα δάχτυλα στο όνειρο σημαίνουν ότι θα δημιουργήσεις νέες γνωριμίες.

Αν δεις ότι βάζεις το δάχτυλο στο στόμα σου, σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο σε κάποια υπόθεση που έχεις ανοίξει με δική σου ευθύνη.

Αν ονειρευτείς παιδικά δάχτυλα, αυτά συμβολίζουν την αθωότητα. Για τις εγκύους ειναι καλός οιωνός για την εγκυμοσύνη τους.

Σχόλια