Μοναχή επικινδυνη

Είδα μια γυναίκα μοναχή δίπλα μου και ξαφνικά αυτή άλλαξε συμπεριφορά και μου επιτέθηκε. Εγώ όμως κατάφερα και την έριξα κάτω στο πάτωμα και της είπα να μην τα βάλει μαζί μου. Απογοητεύτηκα στον ύπνο μου ότι μια μοναχή ήθελε να μου κάνει κακό.
Στέλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης την Τύχη ή την Ατυχία στα όνειρα; Τι συμβαίνει όταν βλέπεις να σου συμβαίνει κάτι τυχερό; Πρέπει να χαρείς ή μήπως είναι καλύτερο να φυλαχθείς από τις κακοτοπιές;

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Το τέρας στο όνειρό μας σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Μερικές φορές ειναι προμήνυμα για αρρώστια ή/και θάνατο.