Κάπνισμα και μοναξιά

Τρεις φορές είδα το ίδιο όνειρο. Ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, σαν αποθήκη αλλά όχι από τις τρομακτικές απλά ήταν ένα δωμάτιο με τα έπιπλα όπου να ναι. Εγώ στην γωνία να κοιτάει το παράθυρο από όπου έμπαινε το φως του φεγγαριού και έλουζε το δωμάτιο αυτό έτσι όλα είχαν ένα χρώμα μπλε-γκρι και να καπνίζω, εντελώς μόνη.
Λένα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.