Νεκρή γιαγιά

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗ ΝΕΚΡΉ ΓΙΑΓΙΆ ΜΟΥ ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ (ΟΣΟ ζούσε ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ)ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΛΕΓΑ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΎΓΩ,ΉΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται ξεπεσμός και καταστροφή ή θάνατος.

Το όνειρο με βαγόνι έχει δύο ερμηνείες.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα βαγόνι τραίνου σε ατύχημα, πχ. εκτροχιασμός, πυρκαϊά, τότε να πρέπει να περιμένετε σοβαρά προβλήματα σε διάφορες υποθέσεις. Και μάλιστα όσο πιο κακό είναι το γεγονός που θα δείτε, τόσο πιο άσχημα θα είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.