Λευκο μικρο φερετρο

Σε εναν δρόμο μέσα στην πόλη υπήρχε μια μεγάλη τρύπα..εκει μέσα ενα μικρό λευκό φέρετρο κλειστό..είχε πεθάνει ένα μωρό...Απο πάνω απ την τρύπα περνούσαν αυτοκίνητα...εγω τα κοίταγα κ φοβόμουν οτι κάποιο θα πέσει μεσα.Ετσι σκέφτηκα κάτι πρέπει να βάλει κάποιος να φένεται οτι εδώ είναι τρύπα..πιο πέρα διάφοροι ανθρωποι.Ισως εργάτες..κ ξαφνικα δίπλα στην τρύπα είδα όρθιο φτυάρι ..λεω κάποιος το έβαλε για να βλέπουν τα αυτοκίνητα την τρύπα και να μην πέσουν μέσα.Μετά ηρθε μια γυναίκα..εκλαιγε για το χαμενο μωρο της...Εγω κ κάποιοι αλλοι..την κρατούσαμε πανω απ την τρύπα..Σαν να το είδαμε καποια στιγμη το μωρό..λες κ ήταν ζωντανο..ομορφο..μετα της είπα αστο να φύγει..κ η εικονα πάλι ιδια το λευκο μικρο φέρετρο μέσα στην τρύπα..μετα ξυπνησα..
Μαρικα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μέλισσες να πετούν σε σμήνος, σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη.

Πολλές μέλισσες που πηγαινοέρχονται στην κυψέλη, σημαίνουν χαρά, ευτυχία, αφθονία και αγάπη στην οικογένεια σου.

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά στο όνειρο έχουν αμφίσημη εξήγηση, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Κάποιες φορές δείχνουν πλούτο και ευτυχία, κάποιες άλλες φορές είναι «φυλακή» και δυστυχία, λέει ο ονειροκρίτης.

Αν δεις όνειρο ότι τσιμπάς κάποιον θα έχεις κάποια ερωτική περιπέτεια.

Αν δεις ότι τσιμπάς τον αγαπημένο σου σημαίνει ότι θα σε απογοητεύσει. Πρόσεξε.