Περσείδες

Είδα ότι ήμουν με κάτι φίλους από τη σχολή μου. Ήμασταν εκδρομή δεν ξέρω που αλλά πρέπει να ήταν κάπου κοντά στην Αθήνα. Είχαμε φτιάξει αποσκευές και μπήκαμε σε ένα λεωφορείο που θα μας πήγαινε σε ένα καράβι που θα μας πήγαινε για ένα διήμερο στα νησιά Περσείδες αλλά το παράξενο με αυτό είναι ότι οι Περσείδες δεν είναι νησιά αλλά ουσιαστικά Περσείδες είναι η βροχή από "πεφταστέρια". Εγώ και στο όνειρο παραξενεύτηκα και ρωτούσα αν υπάρχουν όντως τέτοια νησιά και όλοι μου λέγανε ναι και ότι είναι και κοντά μόλις δύο ώρες από Πειραιά. Πριν μπούμε στο καράβι με ξύπνησε το ξυπνητήρι.
Αλέξανδρος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το κουδούνι είναι ηχητικό σήμα επίσκεψης ή εισόδου αλλά ταυτόχρονα και σήμα για το τέλος ή την αρχή μιας κατάστασης. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κουδούνια.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Τα κύματα είναι φυσικό χαρακτηριστικό της θάλασσας όταν έχει έστω και λίγο αεράκι. Λίγο κυματάκι είναι και όμορφο, αλλά τα μεγάλα κύματα είναι κακοκαιρία και κίνδυνος για όσους βρίσκονται στο διάβα τους. Τι σημαίνουν όμως τα κύματα στα όνειρα;

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Κατά τον ονειροκρίτη, ένας φάκελος στο όνειρο σου προμηνύει ότι θα μάθεις νέα. Το τι είδους νέα θα είναι εξαρτάται.

Αν δεις ότι κλείνεις έναν λευκό φάκελο, όλες οι υποθέσεις σου στα επαγγελματικά θα τελειώσουν καλά και γενικά τα οικονομικά σου θα ανθήσουν.