Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Φόρεμα

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Αν ονειρευτείς ότι φορούσες ένα όμορφο λευκό φόρεμα, σημαίνει ότι θα έχεις τύχη. Γενικά, αν δεις στο όνειρό σου να φοράς καθαρά και καινούρια ρούχα, αυτό σημαίνει ευημερία και λεφτά.

Αν όμως φορούσες φόρεμα λερωμένο, να περιμένεις κακοτυχία. Το όνειρο με βρώμικα ρούχα, γενικά, σημαίνει οικογενειακά προβλήματα για ασήμαντη αφορμή ή προβλήματα με τον σύντροφό.

Αν είδες ότι έπλενες φόρεμα στο χέρι, και το καθαρίζες καλά, σημαίνει ότι οι προσπάθειές σου θα αποφέρουν καρπούς και τελικά θα ολοκληρώσεις με επιτυχία κάποια σχέδια που έχεις καταστρώσει στη δουλειά ή στη ζωή.
Για παράδειγμα, αν μελετάς ή προετοιμάζεσαι για εξετάσεις, αυτό το όνειρο είναι οιωνός επιτυχίας. Ωστόσο, αν στο όνειρό το φόρεμα παρέμεινε λεκιασμένο και μετά το πλύσιμο σημαίνει ότι θα αποτύχεις.

Αν ένας άντρας ονειρευτεί μια γυναίκα ή γυναίκες να πλένουν φορέματα, και γενικότερα ρούχα, είναι προμήνυμα για περιστασιακές ερωτικές απολαύσεις ενώ ταυτόχρονα είναι δείγμα ότι δεν νιώθει «πλήρης» και ικανοποιημένος σεξουαλικά/ερωτικά.

Αν είσαι γυναίκα και δεις στο όνειρό σου να σιδερώνεις πολλά φορέματα, η συνηθέστερη ερμηνεία είναι ότι θα έχεις δυσκολίες στη δουλειά. Αν όμως τακτοποιείς γρήγορα τα φορέματα που σιδερώνεις, το ίδιο όνειρο δείχνει ότι έχεις τον έλεγχο!

Αν όμως ονειρευτείς ότι σιδέρωνες φόρεμα και το έκαψες ή έκαψες τα χέρια σου, πρέπει να προσέξεις: πιθανώς να αντιμετωπίσεις αρρώστιες, προβλήματα στην οικογένεια ενώ δεν αποκλείεται να σου μπουν υποψίες για την αγάπη του συντρόφου σου...

Αν δεις στο όνειρό σου μια ντουλάπα γεμάτη φορέματα ή ρούχα γενικά,  σημαίνει ότι θα χάσεις λεφτά. Για τους άντρες, το ίδιο όνειρο σημαίνει απογοητεύσεις στις σχέσεις ή στις δουλειές.

Βρώμικο ή σκισμένο φόρεμα

Αν είσαι νέα κοπέλα με δεσμό και δείς να κρατάς ή να φοράς ξεθωριασμένο ή ταλαιπωρημένο φόρεμα, τότε μάλλον σε κερατώνουν και ο έρωτάς σου ο ίδιος έχει ξεθωριάσει...

Κατά μία άλλη ερμηνεία, αν ονειρεύτηκες λερωμένο και σκισμένο φόρεμα, σημαίνει ότι κάποιος σε έχει βάλει στο μάτι και ετοιμάζεται να σου την φέρει. Αν έχεις δουλειά ή επιχείρηση, πρέπει να προσέξεις τις δοσολήψιες σου.

Αν ονειρευτείς κάποιαν φίλη σου να φορά ξεθωριασμένο ή σκισμένο φόρεμα (και γενικότερα ξεθωριασμένα ρούχα) είναι οιωνός είτε ότι θα την εξαπατήσουν είτε ότι ανησυχείς για εκείνη.

Αν όμως δεις κάποιαν συγγενή  να φορά ξεθωριασμένο φόρεμα, πιθανόν έχει κάτι  άσχημο στο μυαλό της για σένα.

Αν ονειρευτείς φόρεμα γεμάτο αίμα, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να σε πληγώσουν και να ματαιώσουν τα σχέδια σου. Αν είσαι ανύπαντρη αλλά σχεδιάζεις γάμο,  το όνειρο είναι οιωνός για σοβαρά εμπόδια...

Νυφικό φόρεμα

Αν είσαι γυναίκα και δεις στο όνειρό σου ότι φορούσες ένα νυφικό φόρεμα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα έχεις σύντομα ευχάριστα νέα στον ερωτικό τομέα και πιθανώς να συναντηθείς με φίλους σας.

Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ένα πολύ όμορφο νυφικό φόρεμα, σημαίνει είτε ότι θα ζήσει έναν μεγάλο έρωτα είτε ότι ετοιμάζεται για τον γάμο των ονείρων της. 

Αν όμως δεις στο όνειρό σου νυφικό φόρεμα να είναι λερωμένο ή ακατάστατο, σημαίνει ότι θα τα χαλάσεις με το αμόρε σου ή με πρόσωπο που θαυμάζεις πολύ.

Αν είσαι άντρας και είδες όνειρο με νυφικό φόρεμα, σημαίνει ότι η υπόθεση του γάμου σε... ταλαιπωρεί αφού δεν θέλεις ούτε να το ακούσεις αλλά τελικά θα το τολμήσεις και θα αναλάβεις τις ευθύνες...

Μαύρο φόρεμα

Αν ονειρευτείς ότι φοράς μαύρο φόρεμα, θα στενοχωρηθείς ενώ αν δεις ότι βγάζεις τα μαύρα, θα απαλλαγείς από τα προβλήματα σου και τις στενοχώριες σου.
Για μια νέα γυναίκα που θα δει όνειρο ότι κάποιος άλλος φοράει μαύρα φόρεμα ή μαύρα ρούχα στο γάμο της είναι οιωνός δυστυχίας και άσχημης ζωής. Αν είναι παντρεμένη, ο γάμος της θα χαλάσει.

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί μαύρο φόρεμα στο γάμο της και έχει μωρό ή μεγάλα παιδιά, αυτά ίσως περάσουν κάποια παιδική αρρώστια.

Σχόλια3

Jenny

πριν από 2 χρόνια 10 μήνες

Ειδα σε ονειρο οτι φορουσα ενα πανεμορφο μεταξοτο κόκκινο φορεμα... Τι μπορει να σημαινει?

Κατερίνα

πριν από 3 χρόνια 4 μήνες

Στο ονειρο μου είδα ότι είπαν στο σχολείο μου και φορούσα ένα λευκό φόρεμα κρατούνται στο χέρι μου ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Έτσι όπως περπατούσα πάω και δίνω το κόκκινο τριαντάφυλλο σε αυτήν που αγαπάω . Προσπαθώ να καταλάβω τι σημαίνει αυτό το όνειρο. Έχει και αυτή αισθήματα για εμένα ; Γιατί κράτησε το τριαντάφυλλο που της έδωσα . Οποία/ος ξέρει να μου απαντήσει.