Ξαδέρφη με μαύρα ρούχα.

Είδα ότι είμουν έξω από ένα σπίτι υποτίθεται το πατρικό της ξαδέρφη μου στο χωριό σε άσφαλτο μαύρη με την οποία εδώ και πολλά χρόνια δεν μιλάμε. Βρεθήκαμε και κουβεντιάσαμε διαφορά και είχα την αίσθηση ότι ήταν και ο αδελφός μου εκεί. Και κάποια στιγμή λέμε να φύγουμε με τον αδελφό μου και αφού έχουμε απομακρυνθεί θυμάμαι ότι ξέχασα τα τσιγάρα μου και γύρισα πίσω για να τα πάρω. Φτάνοντας της λέω ααα.ξεχασα τα τσιγάρα μου και τότε απλώνει το χέρι της και μου δίνει το πακέτο μου και μου λέει αάα Δήμητρα σου είπα εγώ έχω φύγει από το σπίτι. Ωωω γιατί της λέω εσείς το είχατε αγοράσει...και μου λέει όχι από το σπίτι από τη Αθήνα δεν μπορώ άλλο εγώ εκεί. Και φεύγοντας συνειδητοποιώ ότι είναι όπως την θυμάμαι κοπέλα με κάστανα καρέ μαλλιά και ολόμαυρα ρούχα λεπτή πολύ γλυκιά.. πάω να περάσω το δρόμο που με περίμενε ο αδερφός μου και καταλαβαίνω ότι βρίσκομαι σε σταυροδρόμι και περνάει ο αδερφός μου με το αυτοκίνητο μου για να με πάρει και απέναντι βλέπω και την μεγάλη μου την αδελφή που το τελευταίο 5μηνο δεν μιλάμε. Εκεί ξύπνησα. Ξυ
Δήμητρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.

Τα όνειρα με δαχτυλίδια δε θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.