κηνηγωντας με ενα ποντικι

Ειδα στο ονειρο μου οτι μολις αντικρισα ενα ασπρο με γκρι ποντικι στη μπαλκονοπορτα αυτο αρχισε να τρεχει αριστερα και δεξια μεχρι να βρει μια κρυψονα και εγω πανικοβλημενη πηδηξα στο κρεβατι.
Αναστασια

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 8 μήνες

Αναστασία, το όνειρό σου με το ποντίκι δείχνει άγχος για προβλήματα που αντιμετωπίζεις και δεν μπορείς να αντέξεις. Το ότι έτρεξες να φύγεις δείχνει ότι θα έχουν άσχημη κατάληξη: είτε τα επαγγελματικά σχέδια σου θα ακυρωθούν και θα χάσεις λεφτά είτε κάτι άσχημο θα συμβεί στην οικογένειά σου. Επίσης, αν έχεις ερωτική σχέση, πιθανώς να χωρίσεις. 

 

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.