Μάτι

Ειδα χτες στο όνειρό μου το μάτι της γυναίκας μου να αλλάζει χρώμα. Τι σημαίνει;
lela

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 8 μήνες

Λέλα, τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Το ότι είδες τα μάτια του συντρόφου σου είναι καλό. Δείχνει ότι σε σκέφτεται. Το ότι τα ονειρευτηκες να αλλάζουν χρώμα, είναι σημάδι για αλλαγές που σε προβληματίζουν αλλά τις επιδιώκεις χωρίς όμως να έχεις βεβαιότητα για τα αποτελέσματα.

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.