αποβολή εμβρύου

είδα οτι ημουν έγκυος και απεβαλα χωρις ομως να ειμαι έγκυος στην πραγματικότητα.
μαρία

ανώνυμη

πριν από 6 χρόνια 8 μήνες

Είδα ότι η ξαδέρφη μου που στην πραγματικότητα είναι έγκυος έχασε το μωρό μετά από ληστεία!Τι σημαίνει??

Χριστίνα

πριν από 4 χρόνια 10 μήνες

Δεν ήξερα οτι ήμουν έγκυος.παω τουαλέτα για ανάγκη μου και πριν τραβήξω καζανάκι βλέπω μωρο στην λεκάνη

Ανώνυμος

πριν από 3 χρόνια 2 μήνες

Ήταν η αδελφή μου έγκυος και ξαφνικά την πιάσαν πονεί τοκετού και δεν την βλέπω την ψάχνω.... γεννάει και εγώ κρατούσα στα χέρια μου το έμβρυο.ηταν πολύ μικρό μέσα στο σάκο του αλλά με κοιτούσε με τα μάτια του και έψαχνα τρόπο που να το βάλω οστε να σωθεί ενώ η αδελφή μου δεν ήξερα που ήταν και πώς είναι.στην πραγματικότητα δεν είναι έγκυος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.