αγκαλια

Ο φίλος μου που έχουμε σχέση είδε όνειρο ότι συναντηθήκαμε και ήθελε να με αγκαλιάσει αλλά εγώ τραβιόμουν συνέχεια.Δεν μιλούσαμε καθόλου αλλά δεν μαλώναμε κιόλας.Τι σημαίνει το όνειρό του?
Θαλεια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Πρόσεξε αν δεις μια άδεια σούβλα, γιατί κάποιοι σε κατηγορούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν δεις σούβλα το Πάσχα με αρνί να ψήνεται καλά σημαίνει ότι θα έχεις καλή ζωή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν δεις το αρνί με αίμα πάνω, δηλαδή άψητο, σημαίνει ότι κάποιοι σε επιβουλεύονται και λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να κοιμάσαι, τότε σύντομα θα αποκτήσεις ένα πιστό και καλό φίλο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Όταν κάποιος βλέπει ένα όνειρο με έναν ψίθυρο, αυτό μπορεί να έχει ποικίλες ερμηνείες. Το συνολικό νόημα αυτού του ονείρου εξαρτάται από το περιβάλλον, τον χαρακτήρα του ψιθύρου και τα συναισθήματα που συνοδεύουν το όνειρο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.