Τον νεκρό πατέρα μου

Είδα τον πατέρα μου που έχει πεθάνει εδώ και ένα χρόνο να κάθεται σε ένα γραφείο .Μπροστά από το γραφείο περνούσαν άνθρωποι άγνωστοι σε μένα ,έδιναν λεφτά (χαρτονόμισμα) στον πατέρα μου και κείνος τους έδινε ένα χαρτί,ένα έντυπο.Δεν μιλούσε,μόνο έβαζε τα χρήματα σε ένα κουτί. Ίσως(δεν το θυμάμαι πολύ καλά) να έβαζα εγώ τα χρήματα στο κουτί αφού ήμουν και εγώ εκεί.Ο πατέρας μου δεν μου μίλησε καθόλου.Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι κάποια χαρτονομίσματα ,που είχαν πέσει στο πάτωμα τα πατούσα με το πόδι μου. Δεν έσκυψα όμως να τα πάρω,παρά τα έσπρωχνα με το πόδι μου να πάνε πιο πέρα.
Κατερίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα κέρματα και τα νομίσματα.

Μολύβι-μολυβάκι μου... Τι σημαίνει όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα ή περισσότερα μολύβια; Πότε είναι καλό και πότε κακό όνειρο;

Καλό όνειρο! Το ανθόνερο συμβολίζει το αγνό και το όμορφο, και στα όνειρα μας είναι οιωνός για χαρά, επιτυχίες, τύχη και καλές ειδήσεις.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.