zimari

Ida oti ixa zimosi ke evala ti se 3 kutia xartina fuskose poli den ixa ti na to kano to evala se tapsi ki oti emine to evala se sakules ke to ekripsa na to pexo fovomuna mipos me malosun taha ta afedika mu
vasiliki

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Αν δείτε στo όνειρο σας ψυγείο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.