κατασπρα κ ωραια δοντια

ειδα στον υπνο μου οτι ειχα κατασπρα κ ωραια δοντια σε καποια στιγμη τραβηξα το πανω δοντι μου οχι με δυναμη και βγηκε δεν πονεσα ουτε ματωσε ουτε εσπασε βγηκε με τη ριζα .. απο εκεινη την ωρα φοβαμαι οτι κατι θα συμβει σε εμενα η το συζηγο μου σας παρακαλω απαντηστε μου τι ειναι το ονειρο που ειδα .....
anta

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Ο χορός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους διασκέδασης του ανθρώπου αλλά και ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Οταν δείτε χορό στο όνειρό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως ένας καλό όνειρο, με ορισμένες εξαιρέσεις.