γκρι παντόφλες

Μου είπανε ότι χάθηκαν από λογαριασμό μου 350 ευρώ και εγώ αναστατώθηκα αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα Πηγαινοντας σε ένα τζαμί με υποχρέωσαν να βγάλω τις γόβες μου και μου φόρεσαν γκρι υφασμάτινες μαλακές παντόφλες που σκέπασε το πόδι κάτω από τον αστράγαλο
Γεωργία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είτε ακούς είτε βλέπεις έκρηξη στο όνειρό σου, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ακούσεις ένα συνταρακτικό γεγονός ή μια αποκάλυψη, το οποίο θα σου στοιχίσει.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Οταν κατουράμε στην πραγματικότητα, νιώθουμε ένα περιττό βάρος να φεύγει από πάνω μας. Το ίδιο συμβαίνει συνήθως όταν βλέπουμε να κατουράμε στον ύπνο μας, οπότε είναι καλό όνειρο. Εξαίρεση: όταν βλέπουμε να λερωνόμαστε με ούρα - σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι καλό όνειρο.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.