Παραδεισος με λιμνούλα

Καλησπερα.χθες το βραδυ ειδα στν υπνο μ οτι ημουν με τν πρωην κοπελα μου σε ενα παραδεισο.ενα πανεμορφο τοποιο με δεντρα χρωματα φυλλα και ειχε κ μια λιμνουλα.το μερος ηταν μοναδικο ηρεμο.τν κοπελα μου τν κρατουσα ολη τν ωρα αγκαλια.υπηρχε μια μικρη γεφυρα κ αντι να παω απο εκει πηγα μεσα απο τν λιμνη πατωντας πανω σε μικρες πετρες.μολις εφτασα απεναντι με ρωταει καθως παλι τν εχω αγκαλια.θα παμε να παρουμ κ τους αλλους να ημαστε τετραδα η θα ημαστε τα δυο μας.και τς λεω μαζι ηρθαμε αγαπη μ μαζι θα μεινουμε.τν αφηνω απο τν αγκαλια μου κ βλεπω οτι δυσκολευεται να περπατησει.τν ξαναπερνω αγκαλια κ τν κοιταζω.το προσωπο τς ελαμπε.ηταν πανεμορφη σαν αγγελος.πρωτη φορα τν ειδα τοσο ομορφη.γυρναμε παλι πισω κ αντι να παω απο τν μικρη γεφυρουλα παω απο κατω ,ειχε γρασιδι κ απο πανω μ ακριβως επεφταν σταγονες βροχης απο τα φυλλα τν δεντρων που ειχαν κρυψει ολο τν ουρανο..
βαγγελης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Αν είσα ανύπαντρη γυναίκα και δεις πως πλέκεις μαλλί θα παντρευτείς γρήγορα. 

Αντίθετα, το όνειρο με πλέξιμο είναι κακό για μια παντρεμένη. Προμηνύονται καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα. Αν όμως δεις τον άντρα σου να πλέκει, σημαίνει ότι κάνει σωστά σχέδια για το μέλλον.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μέλισσες να πετούν σε σμήνος, σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη.

Πολλές μέλισσες που πηγαινοέρχονται στην κυψέλη, σημαίνουν χαρά, ευτυχία, αφθονία και αγάπη στην οικογένεια σου.

Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα κέρματα και τα νομίσματα.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.