Χρυσός Σταυρός

Ημουν με καποια γυναικα, δε θυμαμαι εαν την ηξερα, και ψαχναμε να αγορασουμε ενα χρυσο σταυρο. Μας εδειχναν σε ενα χρυσοχοειο πολλα. Ενα απο αυτα ειχε μια κιτρινη κορδελα. Ο σταυρος ηταν για ενα φιλο που εχω χρονια να δω, τον οποιο αγαπαω παρα πολυ. Κατι τραβηξε την προσοχη μου και βγηκα εξω. Ενας ανδρας μου επιασε κουβεντα.
Μαρω

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η κρεμάλα και το κρέμασμα ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκτέλεσης δια βασανισμού που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο όνειρο η κρεμάλα σε σπάνιες περιπτώσεις σημαίνει κάτι καλό....

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.