ομορφια

καλησπερα σας, εχτες το βραδυ ειδα στο ονειρο μου οτι ειμουν απιστευτα ομορφη. κατι σαν νεραιδα. ειχα μαυρα η καστανα μαλλια μακρια με μπουκλες ενα υπεροχο πρωσοπο βαμμενη ελαφρα φορουσα ασπρομαυρο φορεμα κ ενα παλτο μαυρο ασπρες μικρα σκουλαρικια. ειδα τον πατερα μου ο οποιος εχει πεθανει να με περιμενει καπου να παμε κ να με καμαρωνει. ηταν ολα κανονικα σαν μην ειχε πεθανει . τι σημαινει σας παρακαλω
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ *

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.