Νεκρές γάτες!

Ονειρεύτηκα ότι περπατούσα σε έναν απόμερο δρόμο μόνη μου, νωρίς το βραδάκι και βρέθηκα μπροστά σε αρκετές ψόφιες γάτες εκτός από μαύρες,είχαν διάφορα χρώματα....άσπρο-καφέ,καφέ,γκρί,πορτοκαλί και ήταν σαν λιγδωμένες(βρεγμένες) και άγριες.......τρόμαξα,όμως τις έπιασα μία-μία από το σβέρκο και τις έβαλα σε μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών πού βρέθηκε μπροστά μου ή την κρατούσα,αυτό δεν το θυμάμαι ακριβώς και είχα δείλημμα άν έπρεπε να τις πετάξω στον κάδο ή να τις θάψω......εκεί ξύπνησα τρομαγμένη......τι σημαίνει το όνειρο?'Ηταν έντονο.......είναι ανησυχιτικό?Εξηγήστε μου παρακαλώ......ευχαριστώ!
Eleni

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα. 

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.