ΠΕΣΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑ

Ονειρεύτηκα ό τι κοιμόμουν σπίτι μου και ξύπνησα το πρωί κρατώντας στα χέρια μου τρία δόντια μου... δεν τα είδα να κουνιούνται......απλά πέσανε.......πήγα στον καθρέφτη, χαμογέλασα και είδα ότι έλλειπαν τα δύο μπροστινά πάνω και ένα μπροστινό κάτω......τρόμαξα...έβαλα το χέρι στο στόμα.....αίμα δεν είδα....τα δόντια ήταν γερά και άσπρα και τα ούλα ήταν φυσιολογικά....όμως κενά....έμοιαζα με "δράκουλα"!Αρχισα να κλαίω και φώναξα τούς γονείς μου(ο πατέρας μου,είναι πεθαμένος 17 χρόνια και η μητέρα μου ζεί μόνη της) και τούς είπα να πάμε στον οδοντίατρο να βάλω ψεύτικα δόντια γιατί ντρεπόμουν......κι αυτοί έκπληκτοι και προβληματισμένοι προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν και να με καθησυχάσουν!Εκεί ξύπνησα......επειδή βλέπω άσχημα όνειρα συνεχόμενα τις 3-4 τελευταίες νύχτες....ανησυχώ πολύ!!!!Βέβαια επειδή βρίσκομαι κάτω από άσχημη προσωπική συναισθηματική φόρτηση αρκετό καιρό τώρα....έχω άγχος και πολύ "stress"...μπορεί να παίζει ρόλο αυτό,πού βλέπωάσχημα όνειρα....μια νεκρές γάτες....και μια πεσμένα δόντια?Φοβάμαι πλέον να κοιμηθώ το βράδυ...μήπως δω και τίποτ'αλλο τρομακτικό!!!Κοιμάμαι διακεκομμένα και ανήσυχα........εξηγήστε μου παρακαλώ......σάς ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας!
Εleni

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Τα όνειρα με κλοπές, ληστεία ή διαρρήξεις έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προοιωνίζουν και προβλήματα. Δεν είναι όμως πάντα κακά όνειρα. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης...

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.