κοκκινος και γλυκός κιμάς

Γεια σας.Ειδα στον ύπνο μου πριν τρεις μήνες περίπου....πως ήμασταν με μια γειτονισσα μου εξω απο το σπιτι μας, στο πεζοδρόμιο...και πηγαίναμε μαζί παρεα..αυτή πήγαινε μπροστά και εγω πισω, στο δρόμο ειδα μερικά σκουπίδια και τα προσπεράσαμε.Μετά μπήκαμε μεσα σε ενα άγνωστο σπίτι και αντι να ανεβούμε τις σκάλες κατεβήκαμε κάτω σε ενα υσογειο μερος...η γεοτονισ. μου ανεβηκε μετα κατι σκάλες..εγω πήγα να περάσω μια στενη εισοδο της πόρτας και δυσκολευτηκα..αλλα μετά την πέρασα.Υστερα είδα οτι ήμασταν σε ενα άγνωστο σαλόνι, ειδα ενα τραπεζάκι και επάνω ενα κομματι ωμό κιμά λιγο κόκκινο.Η γειτονισ. (την εχω και κουμπάρα) πήρε ενα μικρό κομματάκι απο τον κιμά και μου τον εδωσε λέγοντας οτι είναι καλός αυτος για όλα για το αιμα κ.α.Αυτο τρώνε και τα παιδια μου.Δοκίμασα λίγο και μου φανηκε γλυκός στην γευση.Κατόπιν είδα κατι συγγενεις της μέσα στο σαλονι ορθιοι και εγω να τους χαιρετώ.Περίεργο ονειρο...τι να σημαίνει άραγε....?
βαλεντίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.

Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια, σημαίνει ότι υπάρχουν κουτσομπολιά γύρω από εσένα.

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια. 

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.