Είδα τον Παππού μου

Καλησπέρα.. ας ξεκινήσουμε οτι ο παππούς μ απεβίωσε προχθές το βράδυ . Εγω ενώ αυτό το είχα μάθει ,την επόμενη μέρα το βράδυ πριν γίνει η κηδεία είδα τον παππού μου στον ύπνο μ να προσπαθεί να σηκωθεί (ενω τον τελευταίο καιρό ήταν παράλητος λόγω του καρκίνου) τον είδα οπως ηταν πριν αρρωστήσει(με πιο στρογγυλα μάγουλα,με μαλλιά) απλα με κάτι κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο .Οταν τον είδα να προσπαθεί να σηκωθεί ( ηταν στο σαλόνι και οχι στο κρεβάτι που ηταν τον τελευταιο καιρό )τον ρώτησα : Τι κάνεις εκεί παππού; και η απάντηση του ηταν : εγω θα ξανα περπατήσω θα σηκωθώ και μολις το είπε αυτο τον ειδα να περπατάει προς τ σκαλωπάτια για να ανέβει στο πάνω όροφο του σπιτιού και εγω να είμαι απο πίσω του και να τον κρατάω να μην πέσει. Επίσης εγω ήδη οταν ειχα παει την προηγουμενη μερα στο σπιτι ο παππούς βρισκόταν στην κάσα στον πάνω όροφο οπου εκεί μαζευόταν όλως ο κοσμος που ερχόταν.
Γιώργος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Τα έγγραφα στο παρελθόν ήταν χαρτιά στα οποία οι άνθρωποι κατέγραφαν τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις συμφωνίες τους. Σήμερα, στην εποχή των υπολογιστών, τα έγγραφα μπορεί να έχουν και ψηφιακή μορφή. Πως εξηγεί τέτοια όνειρα ο ονειροκρίτης;

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.