Pethamenos suggenhs

Κατεβαινα λεει με ενα αλεξιπτωτο απο ψηλα, δε ξερω πως, και καποιοι συγγενεις ή φιλοι στο χωριο ηταν σε ενα βουνο γιατι κατι ειχε γινει ειτε ειχαν χαθει ειτε κατι επαθαν και αναγκαστηκαν να μεινουν εκει , και υποτιθετε οτι εγω πηγαινα να βοηθησω η να τους βρω.Το θεμα ειναι οτι οταν εφτασα εκει στο βουνο δλδ μια μικρη πλαγια με χορταρι δεντρα κλασικα και 2 3 τραπεζια ή παγκακια, αντικρισα εναν παππου ο οποιος ειχε πεθανει 3 χρονια πριν, στο γειτονικο σπιτι στο χωριο μου.Μιλαγα και με τους αλλους χωρις να θυμαμαμαι τι ελεγαν , (δεν λεγαμε πολλα) αλλα μιλισα και με τον παππου εκεινον που επισης δε θυμαμαι τι μου ελεγε , απλα εχω την εικονα οτι μιλαγαμε και μετα απλα τελειωσε το ονειρο... να σημειωσω οτι με αυτον τον παππου πριν πεθανει πηγαινα που και που και καθομασταν για λιγο μιλοντας , καθως ειμουν και λιγο πιο μικρος μαζι με τη γυναικα του η οποια ζει ακομα ... μονη στο χωριο...
giorgos

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι το αίμα στα όνειρά μας συμβολίζει τη ζωτικότητα μας αλλά πολλές φορές και τον φόβο, την οργή και γενικότερα τα πιο μύχια συναισθήματά μας.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Είτε τρως είτε αγοράζεις είτε πουλάς είτε απλά δεις μούρα, θα στενοχωρηθείς πολύ ή μπορεί να στενοχωρήσεις εσύ τους άλλους με τη συμπεριφορά σου.

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.

Κακό όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Κάτι κακό θα συμβεί ή κάποια αρρώστια θα σου τύχει.