σκότωσα ποντικι

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Είδα στον ύπνο μου ότι είχα πάει σε ένα συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας μου και ήταν ένα ποντική μεγάλο και προσπαθούσα να το πατήσω ήταν πολύ νευρικό τελικά τα κατάφερα και το πάτησα στο σιδηρόδρομο της μπαλκονόπορτας και μετά του έριξα μια κλοτσιά και το πέταξα πολύ μακριά απο το μπαλκονη . ( ευχαριστώ εκ των πρότερων )
φιλιππος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ώριμα φρούτα σε ένα δέντρο, είναι καλός οιωνός. Αν όμως στο όνειρο σου δεις άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις σου.

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.