ΝΕΚΡΟΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΜΕΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ . ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ.
ΕΥΓΕΝΙΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης; 

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά. Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα.

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.