ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΜΑ ΓΑΤΑΣ

ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΗΞΕΡΕ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΚΟΛΟΓΙΑΝΝΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΞΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΚΟΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΗΤΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΕΝΑ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ
ΕΥΤΥΧΙΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Τα ώριμα σταφύλια συμβολίζουν τη χαρά. Αν τα ονειρευτείς σημαίνει ότι έχει επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες, ενώ αν έχεις προβλήματα υγείας σύντομα θα τα ξεπεράσεις.

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.

Το τέρας στο όνειρό μας σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Μερικές φορές ειναι προμήνυμα για αρρώστια ή/και θάνατο.

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.