Tουαλέτα

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας περιγράψω ένα όνειρο το οποίο το βλέπω συχνά. Βλέπω πως πηγαίνω τουαλέτα, σε διάφορα κτίρια κάθε φορά, που ο χώρος εκεί είναι πάντα περίεργος. Είναι σχεδόν πάντα βρώμικα, άλλοτε μυρίζει, σχεδόν πάντα οι τουαλέτες έχουν παράξενες πόρτες από τις οποίες φαίνεσαι όταν κάθεται κάποιος στη λεκάνη. Επιπλέον πολλές φορές δεν έχει καν πόρτες και με βλέπω να κάθομαι αλλά να ντρέπομαι. Το έχω δει πάρα πολλές φορές αυτό το όνειρο και θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε μία εξήγηση. Ευχαριστώ!
Δημητρούλα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Το κουδούνι είναι ηχητικό σήμα επίσκεψης ή εισόδου αλλά ταυτόχρονα και σήμα για το τέλος ή την αρχή μιας κατάστασης. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κουδούνια.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...