HMOYN ΠΝΕΥΜΑ

Ήμουν πνεύμα κ μαζί με κάποια γυναίκα στα αριστερά μου πνεύμα κ αυτή γυρνούσαμε χαρούμενες κ ακολουθούσαμε χαρούμενες 2 γυναίκες η μία ήταν δικηγόρος,κ φαινόταν να σκέφτομαι σαν να την προστάτευα . Έψαχνε λοιπόν για σπίτι,(μάλλον θα παντρευόταν) μαζί με κάποια άλλη γυναίκα ίσως τη μητέρα της. Πήγαν να δουν ένα σπίτι ή για αγορά η για ενοικίαση, Μεγάλο ,πέτρινο παλιό αρχοντικό πάνω σε πεζόδρομο.Αφού κανείς δεν μας έβλεπε μπήκαμε κ εμείς .Ηταν υπέροχο, καθαρό,κάποια δωμάτια άδεια κάποια κανονικα με τα έπιπλα.Στην κρεββατοκαμαρα υπήρχε στα αριστερά μια τουαλέτα πάνω στην οποία υπήρχαν περίπου 10 μεγάλες ασημένιες φωτογραφίες με νύφες.(γυαλισμενες πεντακάθαρες) από την απέναντι πλευρά του κρεββατιου πάλι πολλές ασημένιες φωτό αλλά μικρότερες .Ξανακοιτωντας την τουαλέτα παρατήρησα ότι η τρίτη κατά σειρά νύφη ήμουν εγώ (3η νεκρή) , συγκινήθηκα πάρα πολύ κ άρχισα να κλαίω ,αναρωτιώμουν εάν το σπίτι ήταν της κόρης μου,εάν είχα κόρη(έχω 2 μεγάλους γιους) η κάποιου γιου μου. Χάρηκα που ακόμη κάπου με θυμόταν, κ παρ ολη τη συγκίνηση μου προσπάθησα να δω το υπόλοιπο σπίτι .Ηταν πολύ μεγάλο κ έτσι μπήκα σε ένα μόνο δωμάτιο ακόμη. Φαινόταν ότι υπήρχε πλούτος. αλλά κ πάλι είχε πάρα πολλές φωτογραφίες κ μέσα στην συγκίνηση μου προσπαθούσα να βρω κάποιον γνωστό μου να καταλάβω σε ποιόν άνηκε το σπίτι.Δεν έβγαλα άκρη κ δεν γνώριζα κανέναν ,ήταν όμως εμφανές ότι όλες οι φώτο άνηκαν στην ίδια οικογένεια,πολλές γενιές πριν. Συγνώμη αν κούρασα, Ευχαριστώ.
Βασιλικη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Τα κάστανα είναι χειμωνιάτικοι ξηροί καρποί με πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, μεγάλη διατροφική αξία αλλά και οφέλη για την υγεία. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα κάστανα στα όνειρά μας;