νεκρος φιλος ζωντανος

Γεια σας ειδα ενα φιλο μου που εχει πεθανει χρονια να καθεται σε μια καφετερια σε ενα τραπεζι μαζι με τον αδελφο του ( ο οποιος ζει). Πηγα να σηκωθω να του μιλησω και μου λεει ο αδελφος μου( καθομασταν στην ιδια καφετερια σε αλλο τραπεζι) και μου λέει μην πας δεν μιλαει ετσι καθεται ησυχα και διαβαζει. Μολις ξαναγυρισα να κοιταξω προς το μερος του φίλου μου ειχε αλλαξει τραπεζι και καθοταν μονος του παλι με ενα βιβλιο στο χέρι
γιωργος

Κατερίνα Διονυσίου

πριν από 8 χρόνια

Φίλε Γιώργο, καλησπέρα! έχω συγκλονιστεί με το ποσο ίδιο όνειρο είδα το μεσημέρι σήμερα. Η μόνη διαφορά ήταν ότι δεν διάβαζε ο δικός μου φίλος αλλά κάπνιζε και με κοιτούσε. πάντως ήμουν κι εγώ με κοινούς μας φίλους οι οποιοι ήξεραν ότι είναι νεκρός και μου είπαν να μην τον πλησιάσω. Είμαι φανερά αναστατωμένη γιατί η αίσθηση που μου άφησε είναι αυτή του κινδυνου. Φοβάμαι πως κινδυνεύω και πως δεν τον είδα για καλό! εσύ πώς το ερμηνεύεις, μ'ενδιαφέρει πολύ.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;

Κακό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αν δεις τα χωράφια, τον κήπο ή τα κτήματά σου να είναι χωρίς βλάστηση, πρόσεχε πολύ γιατί τα σχέδια που προγραμματίζεις θα αποτύχουν.