έβγαζα τα δόντια μου μαζί με τις ρίζες τους

Καλημέρα σας! Θελω να ενημερώσω πως στην πραγματικότητα είμαι έγκυος αλλά στο όνειρο μάλλον όχι, γιατί δεν δείχνω να με απασχολεί αυτό. Ήμουν μαζί με την μάνα μου, σε ενα σπίτι που νοίκιαζε παλιά ο θείος μου, στην κουζίνα μπροστά στον νεροχύτη που είχε και καθρέφτη. Τότε ηθελα να δω τα δόντια μου και άρχιζα να τα βγάζω ένα ένα για να τα ελέγξω. Η μάνα μου με είδε και μου είπε να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να μην τα βγάζω και εκείνη την στιγμή της έδειξα ένα που ειχε μαυρίσει από την πίσω μεριά. Αφού τα έβγαλα όλα (χωρίς δείγμα από αίμα), ξεκίνησα να τα τοποθετώ στην θέση τους! Με δυσκόλεψε μια ρίζα να μπει καλά μέσα..ήταν τεράστια και τρομερά ελαστική και φαινόταν όπως είχα τοποθετήσει το δόντι. Το ξανά έβγαλα το δόντι και το τοποθέτησα σωστά. Φοβάμαι πολύ για την ερμηνεία αυτού του ονείρου μηπως συνδυάζεται με το χθεσινο ονειρο που ειδα οτι ειχα γεννήσει και καμάρωνα για τον γιο μου ποσο όμορφος είναι ( παρεπιπτόντως δεν γνωριζω το φύλο ακόμη). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Πρώτη φορά στέλνω γιατί πρώτη φορά ανησύχησα τόσο πολύ.. σας παρακαλώ απαντήστε μου.
Κατερίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ενα πολύ καλό όνειρο αν πιστεύετε στο Θεό και είστε καλοί Χριστιανοί.

Αν ονειρευτείς το ιερό Ευαγγέλιο στον ύπνο σου, θα ακούσεις καλά λόγια και συμβουλές από ανθρώπους που θέλουν το καλό σου.

Για τους θρησκευόμενους το ευαγγέλιο είναι σημάδι επιτυχίας ενώ γιά τους άθεους το όνειρο είναι κακό.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.