Σκαλες, φουστες. Αγκαθια

Γεια σας. Ειδα χθες βραδυ οτι κατεβαινα μια σκαλα με τον αντρα μου. Οχι με πολλα σκαλια αλλα πολυ φαρδια. Σα να καλυπτε το πλατος ενος δρόμου.. Σα να ειμαστε σε νησι. Σκαλα απο τσιμεντο ή πετρα. Περιποιημενη. Μπορει κ να μην ηταν δεκα τα σκαλια. Στο τέλος της ειχε ενα μαγαζακι που απ εξω ειχαν κρεμασει κλαρωτες φουστες μακριες κ πολυ χρωμες. Και λεω στον αντρα μου. Κοιτα πουλανε φουστες για να παμε στον Αγιο Παϊσιο. Και με ρωταει γιατι; του λεω γιατι πρεπει να φοραω μακρια φουστα. Παμε να παρω μια. Μετα δεν θυμαμαι Επισης πριν δεκα μερες ειδα ενα αλλο ονειρο. Οτι ο αντρας μου ηταν μεσα σε ενα σπιτι. Ισογειο σαν χωριου κ απ εξω ειχε σιδερεμια πορτα με ηλικυκλικα σιδερα απο πανω για να βαζεις αναρριχομενα φυτα. Αντι για λουλουδια ομως ειχε κλαδια με αγκαθια. Μαυρα αγκαθια Σαν τα κλαδια στο κεφαλι του Ιησού. Μονο που ηταν μαυρα. Εγω ηθελα να περασω. Αρχισα να τα κοβω. Δεν με πονουσαν. Τα εκοβα με ψαλθδι καποια. Τελικα καταφερα να κανω περασμα κ μπηκα. Εκει βρισκοταν ενας αντρας αγνωστος. Οχι μεγαλος γθρω στα 40. Δεν θυμαμαι προσωπο. Αυτος εβαζε τα αγκαθια. Τα χερια του απο τον καρπο ως τον αγκωνα αλλα απο την εσωτετικη πλευρα ήταν γεματα αγκαθια. Υποδορια ηταν κ φαινοταν αλλα αυτος δεν πονουσε. Με ρωτησε αν καρφωθηκα κι εγ ω του εχειξα τον αντιχειρα που ειχε μπει μονο ενα πολυ μικρο αγκαθακι σαν ακιδα. Ηταν εξω εξω κ το τραβηξα. Δεν πονουσα Θυμαμαι οτι του ειπα να μηβαζει αγκαθια κ τιποτε αλλο μετα Αυτα. Αν έχετε κάποια εξηγηση το εκτιμώ
Ελένη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Μολονότι τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ευημερία, πλούτη και καλή υγεία, δε συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπετε στο όνειρο σας να ψήνετε ψωμί.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Είδες κερί στο όνειρό σου; Τι συμβολίζει και τι σημαίνει το αναμμένο κερί; Τι μπορεί να υποδηλώνει ένα σβηστό κερί; Διάβασε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κερί.

Ο χορός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους διασκέδασης του ανθρώπου αλλά και ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Οταν δείτε χορό στο όνειρό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως ένας καλό όνειρο, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.