ο αρραβωνας της μητερας μου

πηγα στης γιαγιας μου και μου ανακινοσε πως αρραβωνιασαι την μητερα μου μιλησα με την ιδια και μου ειπε πως ειναι ο προτος της ερωτας και εμεινε χυρος θα ειμαι μαζι του τον πατερα σας ομως δεν θα τον αφησω
ευαγγελια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.

Η πισίνα είναι μια από τις ανθρώπινες επινοήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της φύσης, μια και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το νερό και την κολύμβηση ακόμα και εκεί όπου κανονικά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πισίνες;

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.