Κουρευομουν/ συνάντησα νεκρό μπαμπά μου.

“Είδα πως πήγα στον κομμωτής μου κ ζήτησα να μου φρεσκάρει λίγο το μαλλί να δίνει όγκο γιατι ένιωθα ένα βαρος ψυχολογικό. Βιαζόμουν γιατι θα σχολάνε το παιδι μου. Τελικά με κούρεψε η κοπέλα και και τα έκοψε στραβά. Στην αρχή δυσαρεστήθηκα αλλα οταν τα διόρθωσε έφυγα ευχαριστημένη σχετικά. Φεύγοντας συνάντησα τον πεθαμένο πατέρα μου, έφυγα μέρα. εμφανίστηκε καλοδιάθετος και ήμουν πολυ χαρούμενη που τον είδα. Στην συνέχεια ενώ είχε ήλιο μετά ξαφνικά ήταν σαν νωρισ Απόγευμα πριν δύσει ο ήλιος.Βρεθήκαμε στο κέντρο της Αθήνας και ψάχναμε λεωφορεία να παμε σπιτι. Τον αγκάλιασα κ ήμουν πολυ χαρούμενη. Όταν περπαταγαμε μάλλον με ακολουθούσε δεν τον ακολουθούσα εγώ. Αλλα μου είπε κάτι σαν συμβουλή δεν το θυμάμαι αυτολεξεί αλλα ήταν σαν προειδοποίηση οτι αυτό που βλέπω δεν ειναι οπως φαίνεται, κάτι τέτοιο και να προσέχω”. Ευχαριστω με των προτέρων. Συγνώμη αν έγραψα πολλά αλλα με συγκλόνισε αυτό το όνειρο.
Κατερίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Τα όνειρα με μικρά αγόρια είναι γενικά καλά όνειρα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...