Τηλεφωνο με πεθαμενους

Καλησπερα σας. Ειδε η μητερα μου οτι πηρε τηλεφωνο τον πρωην αντρα της κ πατερα μου (ο οποιος πεθανε πολυ προσφατα, πριν 15 μερες). Εκεινος της ειπε να παρει τηλεφωνο την μητερα του κ πρωην πεθερα της, που ειναι πεθαμενη. Εκεινη στη συνεχεια της ειπε να παρει κ την μητερα της μαμας μου, επισης πεθαμενη, η οποια και την ρωτησε ποτε θα παει να τους δει. Η μαμα μου ομως δεν της απαντησε κατι. Με φοβισε το ονειρο, τι σημαινει?? Ας μου απαντησει καποιος, εχουμε κ ταξιδι σε λιγες μερες κ εχω φοβηθει αρκετα.
Βασια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Αν δεις ότι είσαι παράνυφος, θα πάρεις μεγάλη χαρά.

Αν δεις άλλον παράνυφο, τότε θα μάθεις κάτι από κάποιον και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.