Κέρδη από τζόκερ

Γεια σας,ήταν γενικά ένα πολύ χαρούμενο όνειρο είχα πάει με τον αδερφό και τον πρώην μου θυμάμαι και παίζαμε τζόκερ στο προπατζιδικο ήρθε η ιδιοκτήτρια με πολύ χαρά και μου δίνει μια καρτέλα λέγοντας μου ότι τη βοήθησα με την τύχη μου να γίνει γνωστό το προπατζιδικο της.η καρτέλα ελεγε ότι είχα κερδίσει πανω από 1.100.000€.εκτος τα ατομα που ανέφερα είχε και άλλους γνωστούς που πανηγύριζαν μαζί μας.κανονιζα με τον αδερφό μου τα διαδικαστικά για να ανέβω Αθήνα μίλησα στη μητέρα μου για να χαρεί.Υποψιν στην πραγματικότητα η οικογενεια μου έχει οικονομικά προβλήματα και δυστηχως έχω μπερδέψει και τον πρώην μου σε όλο αυτό.Μηπως το υποσυνείδητό μου έχει επηρεαστεί από την πραγματικη κατάσταση που περνάμε και βρίσκει διέξοδο μόνο στην ,"τύχη ενός τζόκερ";; Ευχαριστω πολυ
Ελενη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλύ οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.

Το μπαλκόνι είναι χώρος αναψυχής για ένα σπίτι, εκεί όπου καθόμαστε για να ρεμβάσουμε μέσα σε λουλούδια ατενίζοντας τον ουρανό. Στα όνειρα έχει συνήθως θετική σημασία.