Μπουκάλια με γάλα

Είδα πως ήμουν σ ένα περιβόλι με το σκύλο μου ο οποίος έπαιζε με μαύρα γατάκια. Το περιβόλι ήταν γνωστού μου κ παρατημένο. Ξαφνικά εμφανίζεται αυτός ο γνωστός μου, έχει αλλάξει επάγγελμα είναι γάλατας κ κουβαλάει δοχεία μεγάλα γεμάτα γάλα, τα οποία τα πήγαινε για πούλημα. Δίπλα μου ήταν πάρα πολλά μπουκάλια με κάθε λογής γάλα.. Το όνειρο ήταν σκοτεινό κ μου άφησε ουδέτερη αίσθηση.
Χάρης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.

Τα παγωτά είναι τα αγαπημένα μας για το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα όνειρα δεν είναι τόσο καλός οιωνός.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.