Μπουκάλια με γάλα

Είδα πως ήμουν σ ένα περιβόλι με το σκύλο μου ο οποίος έπαιζε με μαύρα γατάκια. Το περιβόλι ήταν γνωστού μου κ παρατημένο. Ξαφνικά εμφανίζεται αυτός ο γνωστός μου, έχει αλλάξει επάγγελμα είναι γάλατας κ κουβαλάει δοχεία μεγάλα γεμάτα γάλα, τα οποία τα πήγαινε για πούλημα. Δίπλα μου ήταν πάρα πολλά μπουκάλια με κάθε λογής γάλα.. Το όνειρο ήταν σκοτεινό κ μου άφησε ουδέτερη αίσθηση.
Χάρης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να υπνοβατείς στο όνειρο σου, σε περιμένει μεγάλη ερωτική απογοήτευση και γενικότερα στενοχώριες και πίκρες.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Ενα από τα πιο καλά όνειρα. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το πρόβατο στο όνειρό μας συμβολίζει ευτυχία.

Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα κέρματα και τα νομίσματα.

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;