Όλο χρυσός σταυρός επάνω στο στέρνο του πεθαμένου πατέρα μου

Βρίσκομαι σε Ένα σκοτεινό διαμέρισμα και οδεύω προς ένα τραπέζι όπου κάθονται διάφορα άτομα σκοτεινά στην φυσιογνωμία για να ξεκινήσουμε ένα σεμινάριο ξαφνικά μπαίνει ο πατέρας μου από την είσοδο του σπιτιού αλλά ήτανε αρκετά σκοτεινός έτρεξα να τον αγκαλιάσω αλλά έτρεξε και βγήκε έξω στο μπαλκόνι και στο φως καθώς γύρισε το κεφάλι του όταν το φώναξα είδα πως ήτανε το στέρνο του ολόγυμνο και πάνω του υπήρχε ένας τεράστιος χρυσός σταυρός με χρυσή καδένα τον αγκάλιασα τον φίλησα και μου είπε να κάνω το σεμινάριο. Ωστόσο δεν μου μιλούσε ήταν η σκέψη του την οποία προώθησε για να μου πει αυτό που ήθελε.
Goon

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Γενικά οι πίτες στα όνειρα μάς θεωρούνται καλό σημάδι. Δείτε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πίτα.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.