Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Πίτα

Γενικά οι πίτες στα όνειρα μάς θεωρούνται καλό σημάδι. Δείτε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πίτα.

Αν δεις στο όνειρό σου μια πλούσια πίτα, συνήθως ερμηνεύεται ως χαρά. Επίσης, αν ονειρευτείς ότι τρως πίτα και χορταίνεις, προμηνύεται ευχαρίστηση.

Αν ονειρευτείς πολλές πίτες σε πιάτο ή στο φούρνο, αυτό θεωρείται ότι δείχνει τύχη που έρχεται προς το μέρος σου με μορφή χρημάτων ή γενικότερα ευτυχία.

Αν δεις στο όνειρό σου μια πολύ λεπτή πίτα (όπως τορτίγια ή κυπριακή πίτα), αυτό είναι σημάδι ότι η ευχαρίστηση θα κρατήσει λίγο.

Παρόμοια, η καμένη πίτα στο όνειρο συμβολίζει τις πίκρες και τις στενοχώριες που θα σε βρουν. Ακόμη χειρότερος οιωνός θεωρείται αν δεις να τρως μια καμένη πίτα.

Αν δεις ότι ζυμώνεις ζύμη για πίτα, πιθανώς να είναι σημάδι για δύσκολες στιγμές που όμως θα ξεπεράσεις με την αντοχή σου. Αν η πίτα είναι αλμυρή (όπως σπανακόπιτα ή τυρόπιτα), αυτό ερμηνεύεται συνήθως ως προσωρινό πρόβλημα με λεφτά που όμως θα λυθεί ενώ αν η πίτα που φτιάχνεις είναι γλυκιά τότε ίσως να έχεις χαρμόσυνα νέα.

Αν ονειρευτείς ότι τρως πίτα με σουβλάκι, πιθανώς να έχεις κάποιο απωθημένο ή νοσταλγία για όμορφες στιγμές που έζησες. Και πάλι όμως θεωρείται καλό σημάδι.

Αν ονειρευτείς ότι τρως λαχανόπιτα, θα μάθεις ευχάριστα νέα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαιτέρως.

Αν δεις μια γλυκιά πίτα (π.χ. καρυδόπιτα ή μηλόπιτα) στον ύπνο σου, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει χαρά και οικογενειακή ευτυχία.

Αν ονειρευτείς μια φανουρόπιτα, αυτό είναι σημάδι για κάποιο πρόσωπο ή νέα γνωριμία που ίσως να φανερωθεί σύντομα. Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι τρως φανουρόπιτα ή ετοιμάζεις συνταγή για φανουρόπιτα. Για τις έγκυες, οι φανουρόπιτες είναι σημάδι για καλή γέννα, ενώ για τις ανύπαντρες η φανουρόπιτα θεωρείται οιωνός για σχέση ή νέο έρωτα.

Από την άλλη πλευρά, αν ονειρευτείς ότι πετάς φανουρόπιτα στα σκουπίδια ή σε κουβά, είναι σημάδι ότι κάποιος σε έχει ξεχάσει, για παράδειγμα κάποιος πρώην.

Αν δεις ότι πηγαίνεις πίτα (πρόσφορο) στην εκκλησία, η επικρατέστερη ερμηνεία είναι ότι με τη βοήθεια της τύχης θα λύσεις σύντομα ένα σημαντικό πρόβλημα.

Η βασιλόπιτα στο όνειρο θεωρείται συχνά οιωνός τύχης για τη νέα χρονιά. Κατά μια άλλη ερμηνεία, αν ονειρευτείς ότι κόβεις βασιλόπιτα και πετυχαίνεις το φλουρί είναι σημάδι ότι θα πετύχεις τους στόχους σου.

Παρόμοια όνειρα στον Ονειροκρίτη

Σχόλια