Μαύροι αρουραίοι και μαύρα σκυλιά

Πήγα στο κάτω σπίτι που μένει η νονά μου να σκοτώσω ένα ποντίκι και δεν είχα αντικείμενο να το βαρεσω. ήτανε κάτω από την κουζίνα και δεν μπορούσα ούτε να το πιάσω ούτε να το βαρεσω με κάτι. Μετά μάλωνα με τον αδερφό μου έντονα και βριζομασταν και στο τέλος του πέταξα ένα τραπέζι και δεν τον πέτυχα όμως πολύ και δάκρυζα από τον θυμό μου. Μετά βγήκα έξω στην πίσω αυλή και κοίταξα σε μια τρύπα και είδα 3 Αρουραίους μεγάλους μαύρους και σιχαμερός και ένα μικρό άσπρο όμορφο ποντικάκι. Πήγα να τα βαρεσω με ότι βρήκα και δεν τα πετύχενα και εκείνα έφυγαν και πήγαν προς την μπροστινή αυλή και βρήκαν στον δρόμο . Εκεί ήταν πολλά σκυλιά που φορούσαν μια ζακέτα που έγραφαν "bodyguard" και επιτέθηκαν στα ποντίκια. το μικρό το άσπρο το ξέσκισαν με την πρώτη και πέθανε,στα άλλα ποντίκια όσο και να ορμούσαν δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γιατί ήταν δυνατά. Οι αρουραίοι ορμούσαν πίσω και ήταν άγριοι . Ήταν δίπλα στα σκυλιά για κάποια ώρα και τα σκυλιά μια αγριευαν απότομα και ορμούσαν αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να τα κάνουν τίποτα. Μετά τα ποντίκια έφυγαν ανενόχλητα από εκεί και μπήκαν στο σπίτι της Νονας μου περπατώντας χωρίς φόβο και εγώ δεν έκανα τίποτα. Ήταν και τα 3 πολύ σιχαμερά και βρώμικα.
Μίλτος

ονειροκριτης

πριν από 7 μήνες 3 εβδομάδες

Το όνειρο με ποντίκι δείχνει συνήθως άγχος για προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Το μαύρο ποντίκι θεωρείται ότι δείχνει κακή τύχη. Κάποια ατυχία θα έχεις.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Ενα από τα πιο καλά όνειρα. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το πρόβατο στο όνειρό μας συμβολίζει ευτυχία.

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.