Τσουνάμι

τι σημαινει αν δω στο ονειρο μου οτι στην χωρα που βρίσκομαι ενημερώσουν τον κόσμο ότι έχουν ειδοποίηση οτι θα ξεκινήσουν να τρεμουν τα σπιτια και θα γκρεμιστουν ολα και περιμενεις ολη μερα και αποχαιρετας την οικογενεια σου γιατι ολοι ήταν σίγουροι ότι θα πεθανουν και περιμενεις ολη μερα ποτε θα γινει και αντι αυτου ερχεται τελικα τσουναμι στο οποιο περνουσε απο τα κτιρια και τα γκρεμουσε εμείς ειμασταν στον δρόμο και κάτω από σκέπαστρα και περνούσαν αρκετά μεγάλα κύματα και δεν παθαμε τιποτα και μια κοπελα που ειναι σαν αδερφη μου και εγω θελαμε να αναψουμε ενα κερι να προσευχηθουμε και αντι για δυο κερια υπηρχαν 2 αμυγδαλα που άναψαν. Επίσης εγώ είδα το σπίτι μου την οικογένεια μου το ζήσαμε όλοι μαζί αυτό κλαίγαμε αλλά γνωρίζαμε αλλά ενώ έβλεπα το πατρικό μου είμασταν παράλληλα σε άλλη χώρα σε ψηλότερο κτίριο. Επιπρόσθετα ήθελα να σας πω ότι πριν το τσουνάμι τα κύματα εμείς η οικογένεια είμασταν σε ένα σκέπαστρο και ήθελα να κάνω την ανάγκη μου πήγα γρήγορα και όταν έκανα την ανάγκη μου πέρασε το κύμα πάνω από το σκέπαστρο και δεν έγινε τίποτα εμείς δεν βραχήκαμε εκεί που είμασταν και γενικά όσα κύματα πέρασαν είμασταν σε ένα τεράστιο σκέπαστρο το νερό ήταν σαν να πέρασε από πάνω μας χωρίς να βραχούμε εμείς.
Αναστασία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες. Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης;