Γάλα νοσοκομείο

Καλησπέρα αρχικά είδα στον ύπνο μου πως έβγαζαν γάλα ή μαστοι μου ήταν καθαρό στην συνέχεια πήγα στο νοσοκομείο και με έβαλαν να ξαπλώσω στο κρεβάτι ήθελαν να με ναρκώσουν αλλά δεν έπιανε η νάρκωση και πήγαν να μου βάλουν σωλήνα στο λαιμό αλλά αρνήθηκα και δεν τους άφησα γιατί ένιωθα πως θα πνιγομουν. Πολύ μπερδεμένο όνειρο τι σημαίνει;
Αργυρώ-Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.